Mit navn er Jan Anders Sørensen. Jeg er 49 år gammel og er gift med Jannie. Sammen har vi tre (teenage) børn.

Jeg blev uddannet cand.oecon (nationaløkonomi) fra Århus Universitet i 1994. Efter forskellige småjobs blev jeg tilknyttet undervisningsbranchen. Først i en privat virksomhed. Dernæst kursusafdelingen på en handdelskole. Så på handelsgymnasiet og siden Syddansk universitet og CBS. Jeg har således undervist på mange faglige niveauer og været sammen med mange mennesker, der havde forskellige udgangspunkt. I 2013 arbejdede jeg ½ år i USA, hvor jeg forelæste på Florida Atlantic University.

(Bare rolig...jeg har skam også prøvet et rigtigt arbejde - fysisk hårdt endda Cool )

I 2015 fik jeg Ph.d graden i økonomi, hvor jeg ved hjælp af økonomisk teori og matematiske metode, analyserede kriminologiske problemstillinger.

Jeg har ikke en speciel hobby. Jeg interesserer mig for mange ting. Men jeg nyder at rejse og opleve verdens mangfoldighed og brogethed, med dens mange sprog, traditioner, folk, kulturer og madretter. 

Jeg har rejst i mange lande...senest Indien i 2015. Mine næste projekter er Sicilien og Californien med familien. Selv tager jeg også en lille smut til Arktis i sommeren 2017.

 

 

 

  • I audiens hos den lokale tryllekunstner i Varanasi

    Aldrig havde en blegfis set hans trylleshow, så vi var VIP

  • Taj Mahal 2015 (agra)

  • Ganges floden i Varanasi - 2015

  • Min Hund - Nytår

  • New Delphi

  • Forelæsninger i USA.

    De studerende her er bestemt ikke mindre dovne end i DK - tværtimod !